Minilening aanbieders

Standaard

Tegenwoordig zijn er een groot aantal aanbieders op de markt voor minileningen. Zo veel, dat het soms best onduidelijk kan zijn wat nou de beste aanbieders zijn. Op deze pagina vindt je daarom een overzicht van alleen de beste minilening aanbieders. Moet je dus een keuze maken, dan raden wij deze partijen aan die bekend staan en een betrouwbare naam hebben opgebouwd in alle jaren.

Cashper

cashperCashper is waarschijnlijk de meest populaire op de markt voor kleine leningen onder de €1.000. Je kunt hier als consument ook maar €50,- tot maximaal €600 opnemen. Voor grotere leningen moet je dus ergens anders zijn, maar voor kleine is die bij uitstek geschikt. Cashper bestaat al lang in de markt en is inmiddels een vertrouwde partij waar duizenden consumenten inmiddels gebruik van hebben gemaakt. De partij is voor iedereen tussen 21 en 75 jaar en een bkr toetsing is geen bezwaar wanneer je wilt lenen wat natuurlijk ook een echt pluspunt is. Ook de website van Cashper.nl is erg overzichtelijk, binnen 5 minuten kun jij een lening hebben afgesloten.

Klik hier voor meer informatie en de website van Cashper.

Ferratum

FerratumFerratum is een grote partij die ook al lange tijd in de markt staat. Bij Ferratum kun je net wat meer lenen dan bij Cashper, zo kun je hier lenen tot maximaal €800. Wat duidelijk aan Ferratum is, is dat je direct de looptijd ziet en rente die je moet terug betalen. Zo sta je niet voor onverwachte bedragen maar is direct duidelijk wat je als rente betaald. De website heeft een hele duidelijke tool waarmee je dit kan uitrekenen en ook binnen enkele minuten een lening kunt aanvragen. Goed om te weten is dat Ferratum Europees marktleider is van minikredieten, hierdoor hebben zij ook duizenden consumenten al weten te helpen en kun je ervan uitgaan dat dit een betrouwbare partij is.

Klik hier voor meer informatie en de website van Ferratum.